Om oss


Här kan ni läsa lite mer om oss!


 Jag har alltid haft hund i mitt liv och kommer alltid att ha det, i dagsläget har jag en Siberian husky från Indian Tribes Huskys i Ekorrsele. Tre Huskies från Kennel Journey Dogs. Jag har även två Chinese Crested Powder Puffs från Black Tracks i Dalby. Jag har en liten kennel som finns i Ekeby 1.3 mil från Helsingborg i Skåne.
Petra Nielsen heter jag som startat upp och mitt mål är idag att träna, tävla och ställa ut mina hundar. Nu har vi 3st Husky och 2st Chinese Crested. Min minsta CC har två bronsmedaljer i Barmarksdrag. 


Basil som har varit servicehund till min son. Man kan använda vilken ras man vill.


Mitt hundintresse har funnits sedan barnsben  och jag har väldigt starka åsikter angående avel och utställning samt meritering och jag anser att man blir aldrig fullärd och man skall lyssna på alla och framförallt respektera varandras olikheter i åsikter.


Mina föräldrar hade Pekingeser och Grand Danois........


Själv har jag tidigare haft brukshund som Schäfer, Golden, Långhårig dvärgtax och en och annan blandis.


Jag använder även nu mina Siberian huskies som ett motionskomplement åt mig själv och mina barn, vi kör med en fyrhjuling och vi har ett par kickbikes. Det kommer att finnas bilder på allt jag skriver, men denna sidan är under uppbyggnad ännu så lite tålamod måste man ha.


 PN-Konsult

Boka gärna in oss för Samtalsterapi med eller utan hund. 450kr per timme och för påbörjad timme. 


Jag föreläser gärna på andra företag eller skolor om barn/tonåringa med funktionsnedsättningar och arbete med hundinriktning. 


Om ni vill handla foder, tillbehör eller till er själva så hör av er. 

PN-Konsult

Från och med 1 Maj så startar jag

PN-konsult, det är ett företag som hjälper till med administrativa stöd tjänster åt privatpersoner idag är det i mån av tid hör gärna av dig så får du besked om det finns möjlighet att boka in dig. 
Det vill säga alla ni som är, har varit eller kommer att bli sjukskrivna, utförsäkrade, ansöka om bostadsbidrag, överklaga beslut som ni anser felaktiga, arbetsskador, ansöka om vårdbidrag, bilstöd, handikapp ersättning, bostadstillägg som pensionär mm , om man behöver ansöka om assistans för anhörig vid  ex. Ms, funktionshinder eller skada vid vuxenålder, kontakten med kommun och ev Lss handläggare och socialtjänst, kan vända sig till  PN-konsult för att få hjälp med detta.
Konsultationen kostar 450 kronor per påbörjad timme och är inklusive moms.


Körning till och från om man inte kan komma till oss blir ett tillägg.


Jag som startar PN-konsult heter Petra Nielsen, jag har 27-års erfarenhet av de flesta instanser jag valt att arbeta med då jag själv har en multihandikappad son  samt fler personliga erfarenheter.
Hör av dig utan att tveka och ingen fråga är för dum eller konstig.Innehar FA skattsedel.
0768-040438 Petra Nielsen


petra-n@telia.com


www.dinesdoggar.se