Nyheter

2020-02-01 Nu finns det en shop hemma som har öppet 6 dagar i veckan måndagar-fredagar kl 17-20 och lördagar 12-16.

Leveranser körs på lördagar och söndagar.


Jag kommet att lägga upp olika evenemang med olika kennlar som vi då erbjuder alla att delta. 
2021-07-29 En lång väntan på uppdatering. När pandemin kom blev det tomt på tävlingar och utställningar så nu hoppas vi på att komma igång så smått. I september blir det föredrag om drag samt sponsring och försäljning på Golden klubbens events. Uppdaterar med mer info inom kort. 

Ny webbshop på gång här på denna sidan så håll ut hör av er om ni vill beställa under tiden. Ha en fin sommar  mvh Petra 


2015-09-27

Svalövsmässan i helgen är värd ett besök.

Hör gärna av er om våra nyheter och om ni inte hittar det ni söker så ring eller maila eller smsa oss.


2014-08-10. En mycket varm sommar har det varit och det har rullat på i ett rasande tempo. Vi kan erbjuda er att prenumerera på foder till hund katt och häst samt alla smådjur. För att beställa eller ställa frågor ring Petra på 076804043. Ni kan också smsa er order eller maila på petra-n@telia.com Välkomna.


2014-04-26 Idag har vi varit på Vaggeryd polarhunds utställning, vi hade tur med vädret och det var super trevligt. Från och med idag är vi även återförsäljare för MR Koppel.2014-04-10 Den 12-13 April är det dags för Nybro Draget. Och då åker jag och Anna upp själva denna gången och jag ska tävla i Cykel med Tummis och även canicross med Botte. Anna ska köra kick bike med Bea och Brolle.


2014-04-09  Den 5-6 April var det skånedraget igen och denna gången var det i Hovdala.


Petra placera sig 3 i cykel med Tummis, och på 5 plats i canicross veteran med Ola-Conny. Sedan tävlade båda två i kick bike med 2 hundar. Petra kom på 12 plats med Yana och Botte och Anna kom på 11 plats med Brolle och Bea.


23 till 24 November är det dags för Skånedraget i Höör för alla som vill komma och titta eller delta, mer info kan ni läsa i kolumen brevid.
2013-08-08 : Nu har vi även fått in ett sortiment av Aloe Vera produkter från Forever Living. Besök deras sida för att se sortimentet på www.foreverliving.se Välkomna.
Flera nyheter är att vi kommer att befinna oss på lite olika evenemang och här kommer lite datum och platser att hålla i minnet :

Lördagen den 17 Augusti är vi på Bjuvs brukshundsklubb.


Lördagen och söndagen den 24 och 25 Augusti kommer vi att var på Hundmässan i Landskrona.

Lördagen den 31 Augusti är vi på Skryllegården vid Salby/Södra Sandby på Golden Retriver Dagen.


Lördagen den 14 September kommer vi att vara i Höganäs på Brukshundsklubben där på utställning och sponsra samt sälja.


Söndagen den 15 September kommer vi att var på Örenäs slott på Golden Retriver utställning med försäljning.

Helgen den 21 och 22 September kommer vi att var på Ullstorpskursgård med Skånesdraghundsklubb och tid´ningen Draghunden Med Lotta och Patrik för sponsring och försäljning.


Söndagen den 29 September kommer vi att var på Veberöds inofficiella hundutställning för sponsring och försäljning.


Lördag och söndag den 19 och 20 Oktober kommer vi att vara på Höganäs BK.


Helgen den 25-27 Oktober är vi i Kosta/Nybro/svartbäcksmåla på tävling och sponsrar och säljer för Nybro draghundsklubb.

 

Lördagen den 16 November är vi i Åstorp på utställning och sponsrar och säljer.


Lördag och söndag den 23 och 24 November är vi återigen på Ulsstorps kursgård med Skånedraget för att tävla, sälja och sponsra.


Härimellan har vi också partyn inbokade så passa på om ni vill boka.

Hjärtligt välkomna alla Shoppers. 

2013-04-29. Som synes utökar vi nu vårt sortiment med Emin vilket innebär allt från Aloe vera gel till MSM, Glucosaminer och andra bra vitaminer och tillskott. Välkommen med mail på petra-n@telia.com eller sms på 0768-040438 eller på fb med prisförfrågningar. Glad Valborg önskar vi .2013-03-09. Vill påminna om Skånedraget på Ullstorpskursgård i Höör. 13-14 April.2013-03-03.

Mycket som händer hela tiden och kul är det. Flera hund och katt partyn och fler på g. Tack kära shoppers för utan er blir det ju ingen framgång :) Ska få lite revisionsbesked i nästkommande vecka så det kommer att bli spännade att se..... I övrigt har vi varit på utställning med och lite mindre försäljningsutflykter har varit hur kul som helst så you go shoppers här är målet att bli så bra som möjligt och ge så mycket service vi bara kan. Vi gratulerar alla vi känner som tävlat på snö och i utställningsringar runt om i landet vi hejar på. För priser skicka mail, sms eller gå in på facebook. Väl mött i vårsolen.2013-02-20. Vi har haft lite strul med att uppdatera hemsidan men hoppas att det ska vara löst nu. Våra nyheter är att webbshoppen går bra och att vi nu kommer att vara ute på resande fot ännu mer. Vi kommer att sponsra och vara med så mycket vi kan på Höganäs brukshundklubb hela året och vi kommer att sponsra lokala tävlingar inom Draghundssporten samt Ryssjön Open denna helgen som kommer. Vi är nu också sponsorer till Kennel Broscheit Fangs


Vi sponsrar också våra goda hundvänners resa till Cruft´s 2014 och jag önskar verkligen att de kan komma iväg med sina Kennel Black Track´s Finska Lapphundar :).
2013-02-01.  Ni kan nu även beställa foder från oss. För hund har vi Appetitt, Labb, Bento Kronen, Bozita, Doggy, Hills, Frolic, Pedigree, Cesar, Robur, Ziwi Peak. Till katt finns det Cat Natura, Hills, Bozita, Mjau, Katty, Whiskas, Sheba, Ziwi Peak. För aktuella priser var vänlig maila på petra-n@telia.com eller skriv i chatten på facebook eller ring. :)


2013-01-15. Nu blev det klart vi blev återförsäljare för petfood och är supernöjd samt stolt över detta.  Ska lägga upp bilder i webbshoppen samt prislista annars maila eller ring om ni vill ha prisuppgift på något. En del av vinsten kommer att gå till de Black Track´s hundar med hussar och mattar som skall åka till Crufts nästa år. När det endast finns 4 platser att tävla om och man kniper 3 då skall man vara supernöjd så än en gång Grattis Annika Kernen och Erica på kennel Black Track´s <32013-01-10. ETT TIPS HÄR TILL ALLA SOM VILL HA SKÖNA, FRISKA FÖTTER :


RING TILL VÄRLDENS BÄSTA CÉCILIA ZEPPALÁ PÅ FRISKA FÖTTER FÖR HEMBESÖK.


250 KR INKLUSIVE MOMS OCH HEMKÖRNING FÖR EN BEHANDLING. RING 0708-263859.

UNNA DIG LITE LYX I VARDAGEN, DET GÖR JAG :)2013-01-06. Ja då var det dags för ett nytt ganska oanvänt år :) Vi har hunnit med att var i Göteborg på My Dog och det var helt otroligt kul. Min goa vän Helén var med och hjälpte till båda dagarna och hennes son Isak var med sista dagen och var snäll och filmade mig i ringen så jag ska studera detta senare.


Allt klart med Taxikortet och väntar bara på plastbiten med fotot på så är det bara att köra :) Webbshoppen börjar bra tycker jag och vi kommer att ha homepartys med hund, katt och accessoarer till dig själv.  Kommer även att vara återförsäljare för ännu ett företag ( förutom Limex) men jag återkommer när detta är klart.


Vill passa på att önska min goda vän och uppfödare Annika Kernen på Kennel Black Tracks ett stort GRATTIS till alla framgångar och det övriga gänget med :)


ITH Yana och ITH Bea som är mina 2 husky tjejer från tillika bästa vänner och uppfödare på Auroraborealis adventures gick det bra för också. Bea blev rädd för domaren och fick ingen placering men Yana fick good och en tredjeplats :) Detta trorts att vi ställde mot showhusky så jag är nöjd med mina dragisar :)2012-12-31. Ett gott slut och ett gott nytt år på er alla önskar vi på Dinesdoggar och PN-Konsult :)


2012-12-26

God Jul och Gott Nytt År önskar vi :)2012-11-19

Ett litet ps vi har lite problem med gästboken fixar till de och återkommer snarast. Vill ni beställa så gör gärna det via min mail då petra-n@telia.com       Tackar på förhand :)
SAMTALSTERAPI

Med eller utan hund 450 kr per timme.


PEDAGOGISK TJÄNSTEHUND

info ring eller maila oss se kontakt.

Hör gärna av er för att boka in våra populära Partyn. Dessa är kostnadsfria och inget försäljningsantal.

Man bestämmer själv var, när och hur.


Vi skickar alla varor till er.  Vid större foder leveranser kan vi leverera till er efter en överrenskommelse och max 6 mil radie från Helsingborg räknat.
Vi vill gärna passa på att slå ett slag för Habiliteringshundsutbildningen som leder till att man blir en Pedagogisk Tjänstehunds förare.

Detta innebär att man ex kan arbeta i skolor med hund.