Hundar


Här kan ni läsa lite mer om våra hundar.


I dag består vårt hushåll av 4 stycken Siberian Husky, 2 stycken Chinese Crested varav 2 stycken är Powder Puff de andra har tyvärr gått bort.


För mig är det självklart att ha hund, är uppfödare men har inte avlat i någon större skala då jag tycker att det är så viktigt att veta vad man gör och framför allt utbilda sig först .

 

Trots mina utbildningar väntar jag ändå med att föda upp och numera har jag blivit helt frälst på kinapuffarna, så vi får se vad framtiden erbjuder....

Här ovan är det ett litet bildspel med våra hundar .


Bild 1 är på  Black Track´s Unchain My Heart = Snobben  & Black Track´s Under My Thumb = Tummis,. Snobben är Jills första egna hund.


Bild 2 är på  Black Tracks´s Up All Night = Uffe


Bild 3 är på  Black Track´s Use Your Illusion = Ola-Conny


Bild 4 är på  Brolle & Botte våra första Polar hundar.


Bild 5 är på  Indian Tribe Husky´s Yana


Bild 6 är på Indian Tribe Husky´s Brulé  Bea.


Den sista  bilden är på Bolt , Annas träningshund i IPO, Agility, Spår, Sök och lydnad samt att han käkar upp en filt på 2 minuter.

    Nyheter

Nu finns det en liten shop hemma och vi har öppet måndag - fredag 17-20 samt lördagar 12-16. Välkommen in. Yana är färdigutbildad sedan 2016 och har arbetat i skolan. Vi har varit med i flertalet tidningar och intervjuer. Vi utbildar Just nu Indian Tribe Husky`s Yana och Bolt vår bulldog till Pedagogiska tjänstehundar.


Vi vill även här slå ett slag för att man kan använda olika raser inom olika uppgifter.


Vi uppdaterar inom kort.

PN-Konsult

Från och med 1 Maj så startar jag

PN-konsult, det är ett företag som hjälper till med administrativa stöd tjänster åt privatpersoner.

Vi har ett stort tryck just nu så ring för info. Vi tar emot när det finns tid.Det vill säga alla ni som är, har varit eller kommer att bli sjukskrivna, utförsäkrade, ansöka om bostadsbidrag, överklaga beslut som ni anser felaktiga, arbetsskador, ansöka om vårdbidrag, bilstöd, handikapp ersättning, bostadstillägg som pensionär mm , om man behöver ansöka om assistans för anhörig vid  ex. Ms, funktionshinder eller skada vid vuxenålder, kontakten med kommun och ev Lss handläggare och socialtjänst, kan vända sig till  PN-konsult för att få hjälp med det
Konsultationen kostar450 kronor per påbörjad timme och är inklusive moms.


Körning till och från om man inte kan komma till oss blir ett tillägg.


Jag som startar PN-konsult heter Petra Nielsen, jag har 27-års erfarenhet av de flesta instanser jag valt att arbeta med då jag själv har en multihandikappad son  samt fler personliga erfarenheter.
Hör av dig utan att tveka och ingen fråga är för dum eller konstig, på vänster sida hittar ni mitt CV med olika utbildningar och yrken.
Innehar FA skattsedel.
0768-040438 Petra Nielsen


petra-n@telia.com


www.dinesdoggar.se