Om

PN-Konsult & Dinesdoggar

Om oss

 

Här kan ni läsa lite mer om oss!

 

Vi är en familj som har ett stort hund intresse. Jag och ena dottern samt sonen och lilla barnbarnet har egna hundar. Och vi har en liten kennel som finns i Ekeby 1.3 mil från Helsingborg i Skåne.

 

 

 

Petra Nielsen heter jag som startat upp och mitt mål är idag att träna, tävla och ställa ut mina hundar. Nu har vi 4 st Husky och 4 st Chinese Crested, varav 3 är Puffar och en är Nakenfis. Samt skolhunden Bolt som är en Olde English Bulldogg.

 

 

Basil som har varit servicehund till min son. Man kan använda vilken ras man vill.

 

Mitt hundintresse har funnits sedan barnsben och jag har väldigt starka åsikter angående avel och utställning samt meritering och jag anser att man blir aldrig fullärd och man skall lyssna på alla och framförallt respektera varandras olikheter i åsikter.

 

Mina föräldrar hade Pekingeser och Grand Danois........

 

Själv har jag tidigare haft brukshund som Schäfer, Golden, Långhårig dvärgtax och en och annan blandis.

 

Jag använder även nu mina Siberian huskies som ett motionskomplement åt mig själv och mina barn, vi kör med en fyrhjuling och vi har ett par kickbikes. Det kommer att finnas bilder på allt jag skriver, men denna sidan är under uppbyggnad ännu så lite tålamod måste man ha.

 

Skriv gärna i gästboken :)

 

Mitt CV

Boka gärna in oss för Samtals terapi med eller utan hund.

 

Jag föreläser gärna på andra företag eller skolor om barn/tonåringa med funktionsnedsättningar och arbete med hundinriktning.

PN-Konsult

Från och med 1 Maj så startar jag

PN-konsult, det är ett företag som hjälper till med administrativa stöd tjänster åt privatpersoner.

 

 

 

Det vill säga alla ni som är, har varit eller kommer att bli sjukskrivna, utförsäkrade, ansöka om bostadsbidrag, överklaga beslut som ni anser felaktiga, arbetsskador, ansöka om vårdbidrag, bilstöd, handikapp ersättning, bostadstillägg som pensionär mm , om man behöver ansöka om assistans för anhörig vid ex. Ms, funktionshinder eller skada vid vuxenålder, kontakten med kommun och ev Lss handläggare och socialtjänst, kan vända sig till PN-konsult för att få hjälp med detta.

 

 

 

Det finns också hjälp att följa med till arbetsgivarsamtal, försäkringskassa, fackförening samt läkare om man inte orkar med själv.

 

 

 

Konsultationen kostar 250 kronor per påbörjad timme och är inklusive moms.

 

Körning till och från om man inte kan komma till oss blir ett tillägg.

 

Jag som startar PN-konsult heter Petra Nielsen, jag har 21-års erfarenhet av de flesta instanser jag valt att arbeta med då jag själv har en multihandikappad son samt fler personliga erfarenheter.

 

 

 

Hör av dig utan att tveka och ingen fråga är för dum eller konstig.

 

 

Innehar FA skattsedel.

 

 

 

0768-040438 Petra Nielsen

 

petra-n@telia.com

 

www.dinesdoggar.se